וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נוק-אאוט לנוקה טי.וי

מאת מעיין כהן

8.10.2008 / 10:53

למיזם הטלוויזיה באינטרנט של נוקה טי.וי היתה נקודת פתיחה מצוינת: המקימים שלו היו מייסדי ICQ. אך בשלב הקריסה, המוניטין שלהם היו בעוכריהם


מאז הקמתה ב-2006 גייסה החברה כ-3.6 מיליון דולר, בהובלת קרן ההון סיכון אוורגרין. עם המשקיעים נמנו גם אילון תירוש וקרן פרטם. נוקה טי.וי אמנם הוקמה ב-2006, אך שנת הפריצה הגדולה שלה אמורה היתה להיות 2008. נישאת על גלי הפופולריות הגוברת והולכת של צפייה בתוכני וידאו באמצעות האינטרנט, נוקה טי.וי נועדה להיות מיזם טלוויזיה אינטרנטי, שיכלול תוכן גולשים לצד תכנים מקצועיים.



אלא שתוכניות לחוד ומציאות לחוד, וכמה חודשים לאחר השקת גרסת אלפא סגורה, נוקה טי.וי נקלעה לקשיים. בשלב זה המוניטין של מייסדי החברה היה בעוכריהם, והתקשורת עקבה מקרוב ובהרחבה אחר קריסתו של המיזם של נערי הפלא הישראלים, שהגיעה עד בית המשפט: עובדי החברה ביקשו מבית המשפט למנות לחברה מפרק זמני, בטענה כי לא קיבלו את משכורות, וכי לחברה חובות בסך 1.2 מיליון שקל. באפריל 2008 הוצא בהסכמה צו לפירוק החברה, וחלום הטלוויזיה באינטרנט של מייסדי ICQ הגיע לקיצו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully