וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בעקבות עומס הגולשים: קרס אתר האינטרנט של הבורסה בתל אביב

שמואל שוסטר

12.10.2008 / 10:36

אורנה גורן דוברת הבורסה: "עומס בלתי רגיל על האתר מונע כניסה"



אתר האינטרנט של הבורסה לניירות ערך בתל אביב קרס הבוקר, על רקע ריבוי כניסות בעקבות הבהלה ששוררת בשוק ההון הישראלי. גולשים שניסו להיכנס לאתר האינטרנט בכדי לקבל מידע על מניות ומדדים קיבלו הודעת שגיאה המודיעה להם לנסות ולהיכנס מאוחר יותר.



פתיחת המסחר בבורסה של תל אביב נדחתה הבוקר ב-45 דקות על רקע ירידה של 9% במדד המעו"ף. סטייה של יותר מ-2.5% במדד הפתיחה הובילה לפני כן להפעלת "פתיחה האנגלית", כלומר, לדחייה של 3-5 דקות במסחר בכדי למנוע תנודות גבוהות מדי.



חשוב להדגיש כי קיימת הפרדה בין מערכת המידע של אתר האינטרנט ומערכת המסחר של הבורסה ואין בקריסתו של האתר בכדי להשפיע על המסחר עצמו.



בתגובה לפניית TheMarker אמרה אורנה גורן, דוברת הבורסה לניירות ערך בתל אביב כי "עומס בלתי רגיל על האתר עשוי למנוע כניסה של גולשים".

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully