וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בעקבות הכתבה "המבוגר האחראי בפורום" (1.10.2008 ,TheMarker)

עו"ד תמי אגהג'ני

24.12.2008 / 7:05



>> משרדנו ייצג את ד"ר בושמיץ בתביעת לשון הרע נגד ענת רפואה. האמירה של רפואה, שצוטטה בכתבה כאילו היא מחזירה את הסכום "לאט לאט לפי יכולתה", אינה אמת. רפואה חבה לד"ר בושמיץ סכום של 153,958 שקל ונכון להיום לא שילמה ולו שקל אחד ע"ח חובה. עקב כך, הוגשה נגדה בקשה לפשיטת רגל וכינוס נכסים. בתגובתה טוענת רפואה כי היא חייבת סך של 1,089,173 שקל לנושים רבים.

באשר לטענה להיעדר גיבוי משפטי מהנהלת וואלה (שבפורומים שלה פורסמו הדברים נשוא התביעה), יודגש כי רפואה יוצגה בתביעה על ידי שני משרדי עורכי דין המתמחים בנושאי לשון הרע - משרד עורכי דין לוינבוק ועו"ד לב. יצוין כי בירור התיק נמשך זמן רב, סגנית הנשיא של בימ"ש השלום בת"א, שושנה אלמגור גילתה בקיאות והבנה בנושאי האינטרנט והפורומים, כמו גם בשאר השאלות שבמחלוקת.



הכרעת ביהמ"ש ניתנה לאחר שאופשר לענת רפואה להציג את טיעוניה באופן מקיף ביותר - הן בעל פה והן - בהצגת מאות מסמכים וסיכומים בהיקף רחב. יובהר כי רפואה חויבה בפיצוי הן בגין דברי לשון הרע חמורים שהיא עצמה כתבה והן בגין פרסומים משולחי רסן שנכתבו בפורום בעידודה, אותם השאירה תוך מודעות לקיומם תקופות ארוכות ואשר חלקם גרמו להסתה ולמעשים פליליים נגד בני משפחתו ובהם ילדיו של ד"ר בושמיץ, ושעליהם לא הביעה חרטה. אנו סבורים כי גם לאינטרנט אמורים להיות גבולות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully