וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לידר שוקי הון: שירותי הטלפוניה והאינטרנט של פרטנר יגיעו ל-200 אלף לקוחות רק ב-2010

אמיתי זיו

7.1.2009 / 7:01



>> "לטעמנו, רק ב-2010, פעילויות אספקת האינטרנט והטלפוניה הקווית של פרטנר יתחילו לתת אותותיהן על התוצאות הכספיות, עם הגיע החברה למסה קריטית של מנויים - יותר מ-200 אלף" - כך לפי האנליסט ערן יעקובי מלידר שוקי הון.

יעקובי הוסיף כי "נכון לעכשיו, עיקר המשמעות של כניסת פרטנר לתחומים אלה הוא הצהרתי וכנראה גם נועדה לשמירה על הבית (התחום הסלולרי), במיוחד על רקע השקתה הקרובה של הרשת החדשה של פלאפון".



מסקנה מפתיעה שעולה מדבריו של יעקובי היא שבזק דווקא תרוויח מהצעד של פרטנר: "הפעילות הקווית של בזק מאוימת מהצעד, שכן היא צפויה להפסיד קווים נוספים בתחרות הקשה ממילא. עם זאת, אנחנו חושבים כי לאור הצעד האיטי והמבוקר של פרטנר, לא נרגיש בשנתיים הקרובות גידול משמעותי בקצב איבוד הקווים של בזק. בנוסף, בזק תהיה המרוויחה העיקרית מקרבות שחקניות האינטרנט: חברות האינטרנט נמצאות כעת במגננה ומציעות שידרוגי מהירות בחינם או כמעט בחינם. ברגע שמנוי מקבל את הצעת השידרוג הוא נדרש להגדיל מהירות גלישה גם בתשתית, ואת זה הוא צריך לבקש מבזק או מ-HOT ולשלם על כך תשלום נוסף. בזק צפויה ליהנות מכך מבלי להתאמץ".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully