טופ אימאג’, המפתחת תוכנות לעיבוד ולקליטה של מסמכים בארגון באופן אוטומטי, מודיעה כי ביום שלישי קיבלה אזהרה מהנהלת בורסת נאסד"ק כי מניית החברה עלולה להימחק מהמסחר, מכיוון שהחברה לא קיימה אסיפת מחזיקי מניות בשנת 2008.
החברה מסבירה כי הכישלון בקיום האסיפה היה טעות של היסח הדעת, וכי היא נקטה בצעדים הדורשים על מנת לקיים את האסיפה - הצפויה להיערך ב-9 לפברואר. החברה ביקשה שימוע, על מנת שלא להימחק מהמסחר בנאסד"ק, אך טרם נקבע תאריך לשימוע שכזה.
בשנה האחרונה צנחה מניית טופ אימאג' בכ-70%, ושווי השוק שלה עומד כעת על כ-5 מיליון דולר. טופ אימאג', נסחרת בתל אביב ובניו יורק, סיימה את הרבעון השלישי של השנה בהפסד של מיליון דולר לעומת הפסד של 2 מיליון דולר ברבעון המקביל. הכנסות החברה צמחו ל-4.2 מיליון דולר לעומת 2.9 מיליון דולר ברבעון המקביל.
טופ אימאג' לא קיימה אסיפת מחזיקי מניות ב-2008 ועלולה להימחק מהמסחר בנאסד"ק
יעל פולק
9.1.2009 / 10:12