וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תנאי העסקתו של מנכ"ל אוסיף אלכס קצף: 60 אלף שקל ברוטו בחודש

יעל פולק

14.1.2009 / 10:36

קצף יקבל לבונוס שנתי בהיקף מינימאלי של 100 אלף שקל


כבר מחודש ספטמבר מכהן אלכס קצף כמנכ"ל בפועל של , אבל רק אתמול אישר הדירקטוריון את תנאי העסקתו כמנכ"ל החברה. באוסיף מדגישים כי עלות העסקתו של קצף כמנכ"ל הופחתה ב-14% לעומת עלות העסקתו בתפקידים קודמים בחברה, וקצף יזכה לשכר של 60 אלף שקל ברוטו בחודש. בנוסף לכך זכאי קצף לבונוס מינימלי שנתי בהיקף של 100 אלף שקל, אשר ישולם עם פרסום הדו"ח השנתי.

קצף יקבל רכב במחיר של עד 300 אלף שקל, והחברה תכסה את כל הוצאות הרכב. יתר על כן, יזכה קצף לטלפון סלולרי כולל הוצאות שימוש, עיתון יומי לבחירתו, קו אינטרנט בביתו וקו טלפון בביתו. החברה תפריש לזכותו של קצף ביטוח מנהלים ותשלומים לקרן השתלמות. לקצף 20 ימי חופשה בשנה.

אוסיף סיימה את הרבעון השלישי של 2008 בהפסד נקי (המיוחס לבעלי המניות) של 133.1 מיליון שקל, לעומת רווח של 42.2 מיליון שקל ברבעון המקביל. את ינואר-ספטמבר 2008 סיימה אוסיף בהפסד כבד של 197.8 מיליון שקל, לעומת הפסד של 56.8 מיליון שקל בתקופה המקבילה.

בדו"חותיה צפתה אוסיף כי תסיים את שנת 2010 עם גירעון תזרימי של 344 מיליון שקל. זאת, במידה שלא תצליח להגיע להסכמים מול בנק לאומי לשינוי אופן סיווג הלוואה בהיקף של 300 מיליון שקל שנלקחה במארס 2007 כנגד שעבוד מניות חברה הבת עוגן. אוסיף מציינת כי ההלוואה עומדת לפירעון לאורך 13 שנה, החל מתום השנה השלישית לנטילתה. עם זאת, לפי דרישת בנק לאומי הציגה החברה את ההלוואה כעומדת לפירעון במארס 2010.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully