וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כעבור חודש: אהוד ברק עוזה את הווילה באשקלון

רז סמולסקי

21.1.2009 / 18:24

המתווך האשקלוני שביצע את עסקת השכירות: ברק ישן בווילה מדי לילה



שר הביטחון אהוד ברק ואשתו נילי פריאל ארזו את חפציהם וחזרו לביתם במגדלי אקירוב בתל אביב. אחרי חודש שבו שכרו וילה באשקלון, סיימו השניים את הפגנת התמיכה בתושבי הדרום.



אבי אגדי, המתווך האשקלוני שביצע את עסקת השכירות, מספר כי ברק ופריאל שכרו את הווילה - בת חמישה חדרים - לפני כחודש, בסמוך לתחילת מבצע עופרת יצוקה. עוד מוסיף אגדי, למרות הציניות הרבה שאפפה את המעבר התמוה של אהוד ברק לאשקלון, ברק ישן בווילה מדי לילה. השניים שכרו את הווילה לתקופה קצרה, ועתה הם חוזרים לדירתם שבקומה ה-31 במגדלי אקירוב בתל אביב.



לפי הדיווחים בחדשות ערוץ 2, הבית נעזב בימים האחרונים ומאבטחים פרקו ציוד אבטחה ומצלמות שהותקנו בבית עם הגעתו של ברק ועזבו את המקום. היום הגיעו משאיות לבית, העמיסו את תכולת הדירה ואת חפציו האחרונים של ברק. גם קירות הבטון ששימשו הגנה מפני הרקטות פונו על ידי משאיות. בבית הושקעו מאות אלפי שקלים בריהוט ובהכשרה מבחינה ביטחונית לקראת מגורי השר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully