וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וורן באפט קרוב לרכישת שדה התעופה הגדול בגרמניה למטוסים פרטיים ומטוסי מנהלים

סוכנויות הידיעות

21.1.2009 / 22:56

ירכוש את שדה התעופה Egelsbach בפרנקפורט באמצעות מיזם מטוסי העסקים נטג'טס



המשקיע המיליארדר וורן באפט קרוב לרכישת שדה התעופה Egelsbach בעיר פרנקפורט בגרמניה, באמצעות מיזם מטוסי העסקים נטג'טס (NetJets). כך דיווחה סוכנות הידיעות בלומברג.



בעלי שדה התעופה, בהם הערים אופנבך ולנגן כמו גם חברות שירותים עירוניות אחרות, הסכימו למכור את מניותיהן לבאפט. כך נאמר בהודעה שפירסם היום שדה התעופה. עיריית Egelsbach, אף היא מבעלי המניות בשדה התעופה, טרם החליטה האם למכור את מניותיה. נטג'טס מתכננת לפתוח במגעים עם העירייה מחרתיים.



מכירת שדה התעופה, הגדול ביותר בגרמניה המיועד למטוסים פרטיים ומטוסי מנהלים, קשורה בין השאר לצורך של שדה התעופה בהשקעות בתשתיות. היקף ההשקעות הנדרש, ובכלל זה הארכת מסלול ההמראה בו, צפוי להסתכם בכ-30 מיליון יורו (38.6 מיליון דולר). כך נכתב בהודעה שפירסם שדה התעופה בחודש נובמבר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully