וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גל ההוזלות בכרטיסי הטיסה נמשך: דלתא איירליינס תוריד את היטל הדלק ב-132 ד' בקו ישראל-ארה"ב

זוהר בלומנקרנץ

22.1.2009 / 19:39

קודם לכן הודיעו 3 אייר קנדה, בריסל איירליינס וקונטיננטל איירליינס, על הורדת מחירים


גל הוזלות היטל הדלק במחיר כרטיסי הטיסה נמשך, ואתמול הודיעה חברת התעופה דלתא איירליינס על הורדתו ב-132 דולר בקו התעופה מישראל לארה"ב וממנה. לפיכך, כרטיס טיסה מנתב"ג לניו-יורק וממנה עומד מעתה על 617 דולר.

קודם לכן הודיעו במקביל שלוש חברות תעופה זרות בישראל - אייר קנדה, בריסל איירליינס וקונטיננטל איירליינס, על הורדת מחירים. אייר קנדה ישראל הודיעה על הפחתת היטלי הדלק ל-100 דולר לכל קטע טראנס אטלנטי, ליעדים השונים מנתב"ג לקנדה ולארה"ב; זאת, במקום 206 דולר לכל קטע טראנס אטלנטי, שהיה נהוג עד כה.

בריסל איירליינס הפחיתה 134 דולר מאגרת הדלק התקפה על כרטיסים היוצאים מהארץ לאירופה. לפיכך, יוזלו בהתאמה כל כרטיסי בריסל איירליינס במסלולים אלה המתחילים מנתב"ג. טיסת בריסל איירליינס הלוך ושוב לבריסל (ליוצאים עד סוף מארס) תעלה מעתה רק כ-321 דולר, כולל כל המסים, לעומת 455 דולר עד כה.

גיחה עסקית קצרה באמצע השבוע במטוסי בריסל איירליינס לבריסל תעלה 710 דולר במקום 844 דולר, כולל כל המסים. חברת קונטיננטל איירליינס הוזילה אף היא ל-100 דולר את היטל הדלק בטיסות מישראל לארה"ב וממנה; בנוסף ייגבה היטל ביטחון בסך 8 דולר לכל קטע טיסה טראנסאטלנטי.

סך ההיטלים לכל קטע טיסה יעמוד על 108 דולר. מדובר בהוזלה של 66 דולר לכל קטע טיסה טראנסאטלנטי. ההיטל הקודם עמד על 166 דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully