וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

איזה פוליטקאי הכי מעניין את גולשי ויקיפדיה ומי ניסה לשנות את הערך שלו באנצ' הווירטואלית?

עודד ירון

10.2.2009 / 16:56

וויקימדיה: "בשבועות האחרונים נאלצו המתנדבים המפקחים אחר העריכות לבטל עריכות רבות של תומכים ומתנגדים"



הערכים של הפוליטיקאים בישראל בוויקיפדיה הפכו לקראת הבחירות לזירת התגוששות של גולשים. מוויקימדיה, המפעילה את האנציקלופדיה החופשית נמסר כי "מערכת הבחירות, כמו כל אירוע רגיש, מאופיינת בניסיונות רבים להטות את הערכים. בשבועות האחרונים נאלצו המתנדבים העוקבים ומפקחים אחר העריכות לבטל עריכות רבות של תומכים ומתנגדים".



בנוסף נמסר כי גם עוזרים פרלמנטרים פנו לעמותת ויקימדיה ישראל בדרישה לשנות ערכים. "ליועצים הובהר כי הערכים נכתבים על ידי המתנדבים העורכים ואין התערבות בתוכנם ואם לטענתם קיים מידע שגוי, יספקו מקורות שיסתרו טענות אלה. מיותר לציין שרוב היועצים נעלמו כאשר התבקשו להביא מקורות", נמסר מויקימדיה.



לדברי ויקימדיה, מנתוני הגלישה בוויקיפדיה עולה כי הפוליטיקאי המעניין ביותר את הגולשים בשבועיים האחרונים הוא אביגדור ליברמן. 17,377 גולשים קראו את הערך אודותיו. זאת בשעה ש-10,773 את הערך על בנימין נתניהו והערך על ציפי לבני זכה ל 10,566 קריאות. את הערך על אהוד ברק קראו פחות מ-8000 אלף בני אדם, כאשר הערך אודות הליכוד ו"הבחירות לכנסת השמונה עשר" מקדימים אותו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully