מייסד מיקרוסופט, ביל גייטס, אסר על בני משפחתו להשתמש בנגן המדיה אייפוד (iPod) ובמכשיר הטלפון הסלולרי אייפון (iPhone) של חברת אפל - כך סיפרה אשתו של גייטס, מלינדה, בראיון למגזין "ווג".
"יש מעט מאוד דברים שנכללים ברשימה האסורה בבית שלנו. נגני אייפוד ומכשירי אייפון הם שני הדברים שאנחנו לא קונים לילדים שלנו", סיפרה גייטס בראיון.
דבריה עוררו תגובות משועשעות בקהילת הטכנולוגיה, וכמה כותבי בלוגים אף התלוצצו כי גייטס האב מאלץ את שלושת ילדיו להשתמש בטלפונים סלולריים הפועלים על מערכת ההפעלה "חלונות מובייל", וכי קרוב לוודאי שהם הילדים היחידים בבית הספר שלהם אשר מקשיבים למוסיקה בנגן המוסיקה של מיקרוסופט, זיון (Zune).
מלינדה גייטס אף הודתה בראיון כי היו מקרים בהם התעורר בה רצון להיות בעלת מכשיר סלולר אייפון. "מעת לעת, אני מסתכלת על חברות שלי ואומרת - 'לא הייתי מתנגדת לכך שיהיה לי אייפון'", סיפרה גייטס.
ביל גייטס אסר על בני ביתו להשתמש במוצרים של אפל; מלינדה גייטס: "הייתי רוצה אייפון"
סוכנויות הידיעות
3.3.2009 / 20:58