וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נשיא אלביט על 2009: לא יהיו פיטורי עובדים; קיצוצי שכר או שבוע עבודה של 4 ימים

אורה קורן

11.3.2009 / 13:34

יוסי אקרמן: לקוחות מחכים למוצרים שלנו; המשבר כמעט לא השפיע על התוצאות העסקיות בחברה


"לא יהיו פיטורי עובדים, קיצוצי שכר או מעבר לשבוע עבודה של ארבעה ימים בחברת אלביט ב-2009". כך אמר היום יוסי אקרמן, נשיא אלביט מערכות, במפגש עם עיתונאים לרגל פרסום הדו"חות הכספיים של החברה. "יש לנו צבר הזמנות גדול, ולקוחות מחכים למוצרים שלנו", הוסיף.

אקרמן ציין כי, עד כה, לא היתה למשבר הכלכלי העולמי השפעה ניכרת על תוצאותיה העסקיות של אלביט. לדבריו, תחזית ההוצאות הביטחוניות של מדינות מרכזיות הפועלים עם אלביט היא של המשך צמיחה. "גם אם תהיה ירידה בהוצאות הביטחון, לא צפוי שהתחומים שאלביט פועלת בהם ייפגעו", אמר. אקרמן התייחס בדבריו לרכישות של צה"ל ומערכות ביטחון במדינות כמו ארצות הברית, אוסטרליה, הודו, ברזיל וטורקיה. אלביט מתמחה במערכות אלקטרוניות מתקדמות כאשר מנועי הצמיחה העיקריים שלה הם מערכות שליטה ובקרה, מערכות לא מאוישות, מערכות ראיית לילה ומערכות מודיעין.

סיימה את 2008 עם צמיחה של 33% בהכנסות ל-2.64 מיליארד דולר ורווח נקי של 204 מיליון דולר. על הנתונים השפיעה מכירת מדיגייט ברבעון הרביעי ב-74.4 מיליון דולר. לדברי אקרמן, בניכוי עסקת מדיגייט והפחתות בגין רכישות בשנים קודמות, עדיין היה הרווח הנקי של החברה ב-2008 גבוה מזה של 2007.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully