ציון: 8.9
>> Renoir של LG הוא טלפון מצלמה מובהק, עם מצלמת 8 מגה פיקסל שמתיימרת להחליף את המצלמה הדיגיטלית הקומפקטית.
מדובר במצלמה הטובה ביותר שראינו עד כה במכשירי סלולר. איכות התמונה פשוט נהדרת כמעט בכל מצב. באור יום קיבלנו תמונות חדות במיוחד, עשירות למדי בפרטים, עם צבעים יפהפיים וטבעיים ועם מינון רעש דיגיטלי נמוך מאוד.
גם בצילום הוידיאו תקבלו תופינים שהיו שמורים עד כה למצלמות ייעודיות. במצב רגיל תוכלו לצלם וידיאו ברזולוציה 640X480, עם איכות סבירה עד טובה - תלוי בתאורה.
מלבד המצלמה מדובר בסלולרי עם מפרט טכני עשיר מאוד. ראשית זהו כמובן טלפון בדור 3.5, והוא כולל גם תקשורת אלחוטית Fi-Wi ו-Bluetooth A2DP. יש לו מסך מגע 3 אינטש, מצלמה קדמית לשיחות וידיאו, מקלט GPS-A, חיישן תנועה, נגן מוסיקה עם Dolby Mobile נגן וידיאו תומך DivX ו-Xvid, תוכנת צפייה במסמכים, יציאת TV ורדיו FM.
Renoir מריץ מערכת הפעלה סגורה בשם Flash UI. הממשק מתבסס כולו על מגע אצבע בלבד, ולשמחתנו הסטיילוס שצורף למכשיר נשאר בקופסה מבלי שנזקקנו לעזרתו. ככלל, הממשק נוח לשימוש, אם כי היינו שמחים למהירות טובה יותר.
בין התוכנות שתמצאו במכשיר יש גלריית תמונות נוחה שניתן לדפדף בין התמונות בהחלקת אצבע - וזה עובד יפה ומהר, נגן מוסיקה ווידיאו, תוכנת עריכת וידיאו, סט היישומים של גוגל, יומן, סייר קבצים וכמה משחקים חביבים (חלקם מתבססים על חיישן התנועה במכשיר).
בעד: מצלמה מרשימה ואיכותית, צילום וידיאו טוב, מסך מגע גדול, נגן מוזיקה עם Dolby ואיכות שמע מצוינת, נגן וידיאו תומך DivX ו-Xvid, מקלט GPS-A, יציאת TV, חיישן תנועה, מקלדת QWERTY וירטואלית, ממשק נוח, דפדפן אינטרנט טוב, משך פעולת סוללה טוב מאוד.
נגד: ממשק לא מספיק מהיר, מערכת הפעלה סגורה, איכות שמע נמוכה ברמקול החיצוני, בנוי ברובו מפלסטיק מעט זול, מסך המגע רגיש מדי, אין מקום לסטיילוס בגוף המכשיר.
שורה תחתונה: המכשיר אינו פורץ דרך בתחום מכשירי המגע, אבל הוא מכשיר עתיר תכונות, שגולת הכותרת שלו היא כמובן המצלמה - שהתגלתה כטובה ביותר שיש בטלפון סלולרי.
מחיר: בסלקום 2,916 שקל. ישווק גם בפלאפון.
-
אתר WiseBuy.co.il מסייע בקבלת החלטות קנייה באמצעות מדריכי קנייה, סקירת מוצרים והשוואת מחירים
סלולרי בצבעים טבעיים
אתר WiseBuy
17.3.2009 / 6:51