וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נפילה של כ-51% ברווחי בנק המזרחי - הסתכמו ב-47 מיליון שקל

אלי דניאל

27.11.2001 / 15:59

זאת בשל גידול של למעלה מ-200% בהפרשות לחובות מסופקים, שהסתכמו ב-107 מיליון שקל; הרווח מפעולות מימון קטן בכ-9% ל-310 מיליון שקל



בנק המזרחי , הנמצא בשליטת האחים עופר ומשפחת ורטהיים, מדווח על ירידה של כ-51% ברווחיו לרבעון השלישי של שנת 2001, שהסתכמו בכ-47 מיליון שקל, לעומת רווחים של כ-95 מיליון שקל ברבעון המקביל. רווחיו של הבנק בתשעת החודשים הראשונים של השנה הסתכמו בכ-200 מיליון שקל, כ-28% פחות מרווחים של 277 מיליון שקל בתקופה המקבילה.



רווחי הבנק מפעולות מימון, לפני הפרשה לחובות מסופקים, קטנו בכ-9% והסתכמו בכ-310 מיליון שקל, לעומת רווחים של 339 מיליון שקל שהושגו מפעילות זו ברבעון המקביל. בסיכום שלושת הרבעונים הראשונים של השנה הסתכמו הרווחים מפעולות מימון בכ-940 מיליון שקל, כ-4% פחות מהרווחים בתקופה המקבילה.



במהלך הרבעון ביצע הבנק הפרשה לחובות מסופקים בסך של 107 מיליון שקל, גידול של למעלה מ-200% בהשוואה להפרשה של 35 מיליון שקל ברבעון המקביל. מתחילת השנה הפריש הבנק לחובות מסופקים סך של 184 מיליון שקל, עלייה של 32% לעומת ההפרשות בתקופה המקבילה.



- פירוט נוסף יובא בהמשך -


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully