חברת אם סיסטמס מדווחת היום כי תחל לשלב את תוכנת האבטחה שפיתחה - KeySafe - במוצרי ה-DiskOnKey שלה. ה-KeySafe מבוסס על ממשק גרפי למשתמש (GUI), ומסייע לבעלי ה-DiskOnKey לשמור מידע מאובטח ולא מאובטח, הנגיש רק באמצעות סיסמה. ה-KeySafe ישווק עם כל מוצר DiskOnKey שישווק החל מחודש זה.
"הספקת מוצר מאובטח לשותפים שלנו, ובסופו של דבר גם ללקוחות שלנו, מהווה התפתחות טבעית ל-DiskOnKey. תמיד סברנו כי אבטחת מידע באופן פיסי אינה מספקת, ולכן בחרנו בפתרון באמצעות סיסמה", אמר דן הרקבי, סגן נשיא באם סיסטמס. כשבחברה מדברים על שותפים למוצר ה-DiskOnKey מתכוונים ל-IBM, קומפאק ודל, המשווקות את המוצר בערוצי השיווק שלהן.
ה-DiskOnKey עצמו הוא התקן המתחבר לשקע ה-USB של המחשב, ומאפשר שמירת מידע ללא צורך באחסונו בדיסקטים, וללא התקנה של דרייבר ספציפי לצורך העניין. מוצר זה התגלה ברבעון השלישי כמנוע הצמיחה העיקרי של החברה, וסייע לה לעמוד בתחזיות. ה-DiskOnKey הכניס לאם סיסטמס הכנסות של 2.5 מיליון דולר, ב-67% מעל לתחזיות. קווי המוצרים האחרים של החברה, ה-DiskOnChip וה-FFD, לעומת זאת, חוו חולשה במהלך הרבעון.
מניית אם סיסטמס עולה בשעה זו ב-4.6% למחיר של 10.1 דולר ומשלימה בכך זינוק של 140% מאז תחילת אוקטובר. המחיר הנוכחי משקף לחברה שווי של כ-270 מיליון דולר.
אם סיסטמס תשלב את תוכנת האבטחה KeySafe במוצרי ה- DiskOnKey שלה
גיא ימין
5.12.2001 / 19:31
התוכנה תשולב בכל מוצרי ה-DiskOnKey שישווקו החל מהחודש; מניית החברה מוסיפה כ-4.5% ומשלימה זינוק של 140% מאז תחילת אוקטובר