וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

וויטווטר של אורי יוגב רכשה אופציית שליטה ב-27 מ' ש' בחברת גלקון

עמירם כהן

15.7.2009 / 18:45

יוגב: "וויטווטר תהיה חברת קלינטק מובילה עולמית בתחום בקרה ובטחון מים"



חברת וויטווטר בבעלות חנה גרטלר ואורי יוגב, רכשה מקיבוץ כפר בלום אופציית שליטה בחברה המשותפת גלקון לפיתוח וייצור מערכות שליטה במשקי מים ב-27 מיליון שקל. מימוש האופציה יעלה את אחזקות וויטווטר בגלקון ל-51%. וויטווטר מחזיקה כיום 37% מגלקון.



במסיבת עיתונאים שקיימה וויטוטר בתל אביב, מסר יוגב על השקעה נוספת של 2 מיליון שקל בחברת פורטופיליו נוספת של וויטווטר צ'ק לייט, השקעה שהעלתה את אחזקות וויטווטר בצ'ק לייט ל-26%.



וויטווטר משקיעה בחברות העוסקות בבקרת איכות וביטחון מים והיא מחזיקה ושותפה ב-4 חברות בתום הזה. אחת מהן "צק לייט" פיתחה טכנולוגיה ייחודית לניטור מים באמצעות ניצול חיידקים זוהרים המגלים זיהומים והרעלות מים באמצעות שינוי ברמת האור שהם מפיקים. רעילות וזיהומים במים פוגעים ביכולתם של החיידקים להאיר.



יוגב מסר כי בכוונת וויטווטר לבצע השקעות בחברה חמישית שתשלים את פעילות החברות הקיימות: "ההשקעה בחברה נוספת מבוססת על החזון להפיכתן לחברות בינלאומיות מובילות בתחום והפיכת וויטוטר למותג מוביל בעולם בתחום בקרת וביטחון מים. עוד מסר יוגב כי הפעילות השיווקית העיקרית של החברה היא בצפון אמריקה ובסין.



בתשובה לשאלה אמר יוגב כי בתפקידו כיועץ כלכלי לראש הממשלה בנימין נתניהו לא היה שותף בשום דיון והחלטה העוסקים במשק המים בישראל וזאת בהנחיית היועץ המשפטי לממשלה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully