הראל זכתה במכרז לביטוח הרכוש והחבויות של חברת המים מקורות. סכום ביטוח הרכוש - יותר מ-3 מיליארד שקל. היקף הפרמיה השנתית, כולל ביטוחי החבויות, מסתכם בכ-8 מיליון שקל. ביטוח הרכוש כולל ביטוח מבנים, ביטוח תכולה וביטוח הפסד רווחים. הזכייה של הראל במכרז מקורות מצטרפת לזכיית הראל, באחרונה, במכרז לביטוח רכוש של חברת החשמל בסכום של כמיליארד דולר ובהיקף פרמיה שנתית של כ-12 מיליון דולר. גדעון המבורגר, נשיא הראל חברה לביטוח, מסר כי "מדובר באחד מהביטוחים הגדולים והמורכבים ביותר", והוסיף כי "קבוצת הראל זכתה במכרז, בין היתר, לאור קשריה המבוססים עם מבטחי המשנה מהגדולים והחשובים בעולם".
מכרז נוסף בתחום הביטוח הפנסיוני הוא מכרז בו זכתה קלי שוקי הון מקבוצת קלי, שנבחרה למנהל ההסדר בתחום קרנות ההשתלמות של עובדי מכללת אשקלון, המכללה האקדמית ת"א-יפו ומכללת בית ברל. במסגרת הפעילות יעניקו עובדי החברה יעוץ אישי לעובדי המכללות במטרה להתאים את קרן ההשתלמות לצרכים האישים בהתחשב ברמת הסיכון וההעדפות.
בנוסף מטפלת קלי שוקי הון בעובדי האוניברסיטה הפתוחה, המרכז לטכנולוגיה חינוכית, סגל הדוקטורנטים של האוניברסיטה העברית ועוד.
הראל זכתה במכרז לביטוח רכוש וחבויות של מקורות בפרמיה שנתית של 8 מיליון שקל
אתי אפללו
20.7.2009 / 17:21