וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רדוור הכתה את התחזיות עם עלייה של 13% בהכנסות ברבעון השני ל-27.1 מיליון דולר

ניר צליק

27.7.2009 / 15:13

ההפסד התפעולי הצטמצם מ-7.7 מיליון דולר ברבעון המקביל ל-2.2 מיליון דולר ברבעון הנוכחי



על רקע ההאטה הכלכלית העולמית שפגעה בתוצאות חברות ישראליות רבות הנסחרות בוול סטריט, מצליחה , ספקית פתרונות ניהול העומסים לאתרי אינטרנט, לרשום עלייה בהכנסות ולהכות את תחזיות השוק. רדוור סיימה את הרבעון השני של 2009 עם הכנסות של 27.1 מיליון דולר, עלייה של 13% לעומת הכנסות של 24 מיליון דולר ברבעון המקביל. תחזיות השוק היו להכנסות של 25.1 מיליון דולר.



על רקע ירידה של 11.6% בהוצאות התפעול, מ-26.8 מיליון דולר ברבעון המקביל ל-23.7 מיליון דולר ברבעון הנוכחי, הצליחה החברה להקטין את ההפסד התפעולי מ-7.7 מיליון דולר ברבעון המקביל ל-2.2 מיליון דולר ברבעון הנוכחי. עיקר הירידה בהוצאות התפעול נבעה מירידה בהוצאות המכירה והשיווק שירדו מ-16.9 מיליון דולר ברבעון המקביל ל-14.6 מיליון דולר ברבעון הנוכחי.



בשורה התחתחונה, סיכמה החברה את הרבעון עם הפסד נקי של 1.7 מיליון דולר 9 סנטים למניה לעומת הפסד נקי של 7.1 מיליון דולר או 36 סנט למניה.ב ניכוי הוצאות בגין אופציות, הוצאות חד פעמיות ומחיקות מוניטין סיימה החברה את הרבעון עם רווח נקי של 763 אלף דולר או 4 סנטים למניה לעומת הפסד נקי של 5 מיליון דולר או 25 סנט למניה ברבעון המקביל. ציפיות השוק היו להפסד של 4 סנטים למניה כך שהחברה עקפה את תחזיות השוק.



בפברואר השנה רכשה רדוור את אלטאון, חטיבה של נורטל העוסקת באותו תחום, כאשר הרבעון הנוכחי הוא הרבעון הראשון בו תוצאותיה של אלטאון נכללות בדו"חות רדוור. רדוור שילמה כ-17.7 מיליון דולר על החטיבה, כאשר החברה ניצלה את בקשת ההגנה של נורטל מפני נושיה כדי לרכוש את החטיבה במחיר נמוך מהמתוכנן. בשנת 2000 רכש נורטל את אלטאון תמורת 7.8 מיליארד דולר.







"אנחנו מצפים להמשך המגמה של השיפור", אמר מאיר משה, סמנכ"ל הכספים של רדוור. "עברנו מתזרים מזומנים שלילי לתזרים מזומנים חיובי ואנחנו מצפים שבהמשך הזרם יתגבר. אנחנו מראים גם גידול בעסקי רדוור שעלו ב-10% מול הרבעון המקביל ובנוסף לזה, אלטאון תרמו לנו כמעט 5 מיליון דולר במכירות ברבעון הראשון של השילוב בין החברות. העלינו גם את שולי הרווח הגולמי בעקבות זאת שאנחנו מוכרים יותר עם אותה תשתית מכירות".



מאז תחילת השנה, הוסיפה מניית החברה כ-60.5% והיא נסחרת במחיר של 8.99 דולרים למניה, המשקף לחברה שווי של כ-170 מיליון דולר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully