וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ענקית מוצרי הצריכה קולגייט-פלמוליב עלתה על התחזיות עם עלייה של 13.7% ברווח הנקי הרבעוני

רויטרס

30.7.2009 / 17:37

החברה הרגישה אף היא את המשבר - הכנסותיה ירדו ב-5.5% - אך לא נפגעה ממנו בצורה קשה



ענקית מוצרי הצריכה קולגייט-פלמוליב דיווחה על עלייה גדולה מהצפוי ברווחיה, הודות לקיצוצים בעלויותיה. יצרנית משחת השיניים הידועה דיווחה על עלייה של 13.7% ברווח הנקי ברבעון השני, לסך של 561.6 מיליון דולר, מעל לתחזיות האנליסטים. החברה אף הודיעה כי היא צפויה לעמוד בתחזיות האנליסטים גם ברבעון הנוכחי ובשנה כולה.



קולגייט שמרה על הכנסותיה בחודשים האחרונים, למרות הצמצום בצריכה הפרטית בעולם – בין היתר כיוון שמוצרים רבים שהיא מציעה נחשבים למוצרים בסיסיים, אותם צורכים גם בעתות משבר. הכנסותיה נשמרו גם הודות לכך שלחברה יש גם כמה קווי מוצרים, בכמה רמות מחיר.



הכנסותיה של קולגייט ירדו - אך לא בשיעור ניכר (5.5%), והסתכמו ב-3.75 מיליארד דולר. עיקר הירידה נבעה מהתחזקות הדולר בחודשים האחרונים, שפגעה בהכנסות מחוץ לארה"ב. מבחינת היקף מכירות ביחידות, נרשמה ירידה מצומצת יותר – 1.5%.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully