וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רייטינג: "כוכב נולד" פותחת פער בראש טבלת הרייטינג השבועית

אופיר בר-זהר

2.8.2009 / 16:43

פרק הפתיחה של בה"ד 1 קיבל רייטינג של 19.4% ומקום רביעי; ערוץ 1 חוגג על השקשוקה



תוכנית הכשרונות "כוכב נולד" פותחת פער על שאר הטבלה - שני הפרקים ששודרו השבוע זכו לרייטינג של 25.3% ו24.6%, והיו שתי התוכניות היחידות שעברו את רף ה-20% בשבוע האחרון.



במקום השלישי פרק הסיום של "מסודרים" שקיבל רייטינג של 19.7%, מעט נמוך לעומת ממוצע של 20.9% לעונה. קיים סיכוי גבוה שהקרנת הסרט "שיטת השקשוקה" באותה השעה בערוץ הראשון פגעה בנתוני הצפייה בו. תוכנית נוספת של קשת שנכנסה לעשירייה הראשונה היא "מועדון לילה" במקום השישי עם תוצאה של 17.9%. רשת וקשת חלקו את התוכניות בעשירייה הראשונה כשלכל אחת מהן יש 4 תוכניות ושני המשדרים הנוספים הם חדשותיים. כל הנתונים בידיעה מתייחסים לצפייה בכלל האוכלוסייה.



במקום הרביעי, והתוכנית המובילה של רשת השבוע, היתה הסדרה "בה"ד 1" אשר מלווה חניכי קורס קציני חי"ר. פרק הבכורה ששודר ברביעי קיבל רייטינג של 19.4% ואילו התוכנית ששודרה בשבת קיבלה רייטינג של 12%. במקום השביעי נמצא שעשועון הטריוויה "אחד נגד מאה" עם תוצאה של 17.7%, במקום התשיעי "שבוע סוף" עם 14.3% ובמקום העשירי הדיון באולפן שנערך לאחר הקרנת הפרק הראשון של בה"ד 1, עם רייטינג של 13.4%.



בגזרת החדשות הגיע ממוצע חדשות ערוץ 2 לתוצאה של 18.6% ומקום חמישי ואילו חדשות השבת הגיעו לתוצאה של 16.8% ומקום שמיני. חדשות 10 במקום ה26 עם תוצאה של 8.3% ואילו מבט במקום ה-46 עם רייטינג של 5.2%.



ערוץ 1 ביקר השבוע בחסות ערב שידורי השקשוקה במיקומים גבוהים ביותר מבחינתו בטבלה: סרט התגובה של האחים עופר התברג למקום ה-14 עם תוצאה של 12.2%, הסרט "שיטת השקשוקה" דורג במקום ה-16 עם 11.6%, העימות בין העיתונאי מיקי רוזנטל לנציג משפחת עופר אלי גולדשמיד משך צפייה של 10.5% ומקום 19 ואילו השיח בנושא הון ושלטון קיבל 8% רייטינג ומקום 28.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully