וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לאחר שהפסידה את הזכויות על בראץ: יצרנית הצעצועים MGA מעצבת בובות בהשראת המיתון

סוכנויות הידיעות

3.8.2009 / 11:53

הבובות החדשות, הנקראות מוקסי גירלז, מעוצבות באופן שמרני וצנוע יותר, בניגוד לבובות הבראץ הראוותניות



חברת mga אינטרטיינמנט, יצרנית בובות הבראץ, מייצרת קו חדש של בובות, בהשראת המיתון, לאחר שמאטל, יצרנית הברבי, השתלטה על בובות הבראץ של החברה.



הבובות החדשות, שייקראו מוקסי גילרז, יהיו דומות לבראץ אך בעיצוב ולבוש צנועים יותר, והן מיועדות לילדות בנות 6 עד 10. הקו החדש, שהחברה החלה לפתח בשנה שעברה, מושפע מהמיתון ומהשינויים שכפה על אורח חייהן של משפחות רבות, אמרה פולה גרסיה, סגנית נשיא לעיצוב ופיתוח מוצר ב-mga.



"רצינו שהבובה תשקף את חיי הצרכנים, במקום דברים ראוותנים, יקרים וחומריים", סיפרה גרסיה. "היא לבושה באופנה יום יומית, ולא בבגדים נוצצים".



המוקסי, שיצאה למכירה בחנויות מסוימות כבר בסוף יולי, תשווק ברחבי ארה"ב החל מאמצע החודש. מנכ"ל mga, אייזק לריאן, אמר כי מכירות הבובות החדשות בחנויות הנבחרות היו עד כה "משביעות רצון".



הצלחת הקו החדש חשובה מאוד ל-mga, לאחר שבשנה שעברה בית משפט מחוזי בלוס אנג'לס פסק כי הפטנט על בובות הבראץ המצליחות שייך לענקית הצעצועים מאטל, והורה ל-mga להעביר אליה את ייצורן. במשפט נקבע כי מעצב הבראץ, קרטר בריאנט, פיתח את הבובות בזמן שעבד במאטל ולקח את הרעיון בסתר ל-mga. בית המשפט הורה ל-mga לשלם למאטל פיצויי נזיקין בסך 100 מיליון דולר, לאחר שהורשעה בהפרת חוזה ובהפרת זכויות היוצרים של ענקית הצעצועים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully