וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עסקת ענק נוספת לחברת פלסן מקיבוץ סאסא: זכתה במכרז נוסף למיגון רכב של הצבא האמריקאי ב-200 מ' ד'

TheMarker

4.8.2009 / 12:28

בסך הכל זכתה פלסן בחודשים האחרונים בעסקות מיגון רכב בסך של 500 מיליון דולר



עסקת ענק נוספת לחברת פלסן מקיבוץ סאסא: זכתה במכרז נוסף למיגון רכב של הצבא האמריקאי ב-200 מיליון דולר. בסך הכל זכתה פלסן בחודשים האחרונים בעסקות מיגון רכב בסך של 500 מיליון דולר, כקבלן משנה של חברת אושקוש המייצרת כלי רכב צבאיים ממוגנים.

לפני חודש דיווחנו כי פלסן זכתה במכרז של 300 מיליון דולר למיגון משאיות למלחמה באפגניסטאן. בראיון נדיר לתקשורת אומר מייסד פלסן, המנכ"ל וחבר הקיבוץ דני זיו, כי מיגון כלי רכב צבאיים היה בשנים האחרונות לסטנדרט בצבאות העולם, ועל כן הוא אינו מודאג מסיומם האפשרי של העימותים בעיראק ובאפגניסטאן.



מספר כלי הרכב הנוספים שתקבל פלסן למיגון הוא 1,700, ואלו מצטרפים ל-2,224 כלי רכב שעליהם הוסכם במררכז הקודם. חלק מהותי מהמיגון יבוצע בידי פלסן במפעליה בישראל - בשורה טובה בהחלט לשוק התעסוקה המדשדש בצפון. פלסן נחשבת למעסיק מרכזי בגליל. היא מעסיקה יותר מ-700 עובדים בארבעה אתרים בקיבוץ סאסא, מעלות וכרמיאל. נתח נוסף של המיגון יתבצע בארה"ב בחברה הבת שלה בוורמונט.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully