וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רווחי הרבעון של וירג'ין מדיה נותרו ללא שינוי; החברה צופה צמיחה חזקה במחצית השנייה של השנה

רויטרס

6.8.2009 / 11:55

הכנסות החברה הסתכמו ב-1.58 מיליארד דולר; הרווח התפעולי עקף את תחזיות האנליסטים והסתכם ב-565 מ' ד'



הכנסות הרבעון של ענקית המדיה וירג'ין נותרו ללא שינוי בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד, והסתכמו ב-1.58 מיליארד דולר, בהתאם לתחזיות האנליסטים. הרווח התפעולי של החברה, שנותר יציב על 565 מיליון דולר, היה גבוה מתחזיות האנליסטים, שצפו ל-547 מיליון דולר.



החברה, המספקת שירותי אינטרנט וטלפון, ומפעילת רשת טלוויזיה, דחפה את לקוחותיה להוציא סכומי שיא על שירותים משולבים של אינטרנט, טלוויזיה וטלפון ברבעון השני, וצופה כי הצמיחה ברבעון השני תהיה חזקה.



ההכנסה הממוצעת למשתמש עלתה ל-73.46 דולר בחודש, בזכות שירותי הפס הרחב המהיר והצפייה בתכני טלוויזיה לפי ביקוש של החברה, לעומת 70 דולר למשתמש לפני שנה, גבוה יותר מתחזיות האנליסטים של 71.9 דולר למשתמש שסיפקה החברה.



"תחזית הצמיחה שלנו למחצית השנייה נותרה חזקה. אנו מאמינים שאנו ערוכים היטב לאתגרים הכלכליים הבאים ונמשיך לספק ללקוחותינו סיבות נוספות לבחור בוירג'ין מדיה", אמר מנכ"ל החברה ניל ברקט.



שיעור שיא של 58% מהלקוחות מנויים כעת על לפחות שלושה מתוך ארבעת השירותים שמציעה החברה – טלפון קווי וסלולרי, אינטרנט וטלוויזיה – לעומת 53% בשנה שעברה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully