וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

התפוצץ המו"מ לעסקת חבילה במשק; שר האוצר: לא אוותר על הקפאת שכר מינימום וקצבאות ביטוח לאומי

TheMarker כתב

18.12.2001 / 17:49

יו"ר ההסתדרות, עמיר פרץ: כל עוד ממשיך שר האוצר להתעקש על הקפאות אלה לא נחזור לדיונים; הציע מלווה חברתי מרצון במקום מהלכי האוצר



התפוצץ המשא ומתן לעסקת חבילה במשק. שר האוצר, סילבן שלום, הודיע בוועידת הפסגה הכלכלית בהשתתפות כל ראשי המשק כי הוא אינו מתכוון לוותר על הקפאת שכר המינימום וקצבאות הביטוח הלאומי. עקב כך הודיע יו"ר ההסתדרות, עמיר פרץ, על פרישה מהדיונים. זאת, כל עוד ממשיך שר האוצר להתעקש על הקפאות אלה, דברי פרץ.



בהסתדרות מדווחים שבמהלך הפגישה היתה התקדמות של ממש לקראת גיבוש הבנות לעסקת חבילה, עד הודעת שר האוצר שאין הוא מוותר על ההקפאות.



פרץ אמר כי אין הוא מוכן שהחלשים והעובדים יהיו היחידים שיתרמו לעסקה, והציע במקום מהלכי האוצר מלווה חברתי מרצון, ואמר כי הוא מוכן להיות המשווק של המלווה הזה לציבור.



מלשכת שר האוצר נמסר כי נמשכים המאמצים לנסות ולהפגיש את ארבעת ראשי המשק עוד הערב, כדי להמשיך ולנסות לגשר על הפערים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully