וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יורם מוקדי: "על פניו עושה רושם שחדשות ישראל עומדת בתנאי הסף של המכרז לערוץ החדשות"

רוני קורן-דינר

18.12.2001 / 18:34

ביהמ"ש העליון קבע הבוקר כי קבוצת חדשות 24 לא עמדה בתנאי המכרז לערוץ החדשות כיוון ששיעור הבעלות הזרה בה עלה על שני שלישים מהרכב בעלי המניות בקבוצה



ביהמ"ש העליון קבע הבוקר כי קבוצת חדשות 24, בראשות נסים משעל ויעקב אילון, לא עמדה בתנאי המכרז לערוץ החדשות, כיוון ששיעור הבעלות הזרה בה עלה על שני שלישים מהרכב בעלי המניות בקבוצה. הדיון בזהותה של מפעילת ערוץ החדשות יחזור לוועדת המכרזים של המועצה לשידורי כבלים ולוויין.



במועצה העריכו היום כי חדשות ישראל עומדת במגבלת הבעלות הזרה, וכיוון שנותרה כעת המציעה היחידה במכרז, כמו גם בשל הציון הגבוה שקיבלה בעת הגשת ההצעה (פיגרה אחרי חדשות 24 ב-40 נקודות בלבד) - היא תקבל רשיון שידור בשבועות הקרובים.



"על פניו עושה רושם שחדשות ישראל עומדת בתנאי הסף של המכרז, ואמרנו כבר במעמד בחירת הזוכים שמדובר בקבוצה מצוינת", אמר ל-TheMarker עו"ד יורם מוקדי, מנהל מינהלת הסדרת השידורים לציבור. "עבר כבר יותר מדי זמן, ואנחנו מעוניינים לקצר תהליכים ככל הניתן ולהעניק לקבוצה רישיון כמה שיותר מהר. מרגע קבלת הרשיון, עומדת לרשותה חצי שנה לעלייה לאוויר, ואנחנו בטוחים כי הקבוצה תעמוד בכך".



TheMarker הוא ספק תכנים לחדשות ישראל


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully