וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בכיר בג'נרל מוטורס: סין צפויה להיות שוק המכוניות הגדול בעולם לתקופה ארוכה

סוכנויות הידיעות

29.10.2009 / 9:32

"הביקוש למכוניות בסין צפוי להגיע ל-13 מיליון יחידות, ארה"ב לא תגיע למספרים האלה בקרוב", אמר הבכיר



סין צפויה להיות שוק המכוניות הגדול בעולם לתקופה ארוכה, במקומה של ארה"ב, והביקוש למכוניות בסין צפוי לעלות אפילו לאחר שהממשלה המקומית הקטינה את תוכנית התמריצים המקומית – כך אמר ניק ריילי, העומד בראש חטיבת הפעילות העולמית של ג'נרל מוטורס (gm).



"הביקוש למכוניות בסין – המדינה בעלת האוכלוסייה הגדולה בעולם, צפוי להגיע ל-13 מיליון יחידות בשנה הבאה לעומת 12.5 מיליון השנה", אמר ריילי לכתבים בסיאול, והוסיף: "אני לא צופה שארה"ב תגיע למספרים האלה בתקופה הקרובה".



ממשלת סין הורידה את המסים על רכישת מכוניות והציעה סובסידיות לאזורים הכפריים של סין מוקדם יותר השנה בעקבות צניחה ברכישות המכוניות בעקבות המשבר העולמי. מכירות המכוניות בסין עלו בלמעלה מ-35% במשך שישה חודשים ברציפות. בחודש אוגוסט זינקו מכירות המכוניות בסין ב-90%.



קצב רכישות המכוניות בסין בשנה הבאה צפוי להאט בעקבות הקטנת מתן התמריצים על ידי הממשלה המקומית, לפי ריילי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully