וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכירות ג'נרל מוטורס בסין עלו ליותר מ-1.5 מיליון כלי רכב - בניגוד למכירות החלשות בארה"ב

סוכנויות הידיעות

9.11.2009 / 11:02

באוקטובר מכרה החברה 167 אלף כלי רכב בסין - שוק הרכב הגדול בעולם



מכירות הרכב של ג'נרל מוטורס בסין עלו ליותר מ-1.5 מיליון יחידות השנה, בניגוד למכירות החלשות בארה"ב מאז יציאתה של החברה מפשיטת רגל.



חודש אוקטובר היה חודש חזק לחברה, אשר מכרה בו כ-167 אלף כלי רכב, שהצטברו לסך של 1.43 מיליון יחידות בעשרת החודשים הראשונים של השנה. ב-2008 כולה מכרה החברה 1.3 מיליון כלי רכב בסין.



"זאת הייתה שנת שיא של ג'נרל מוטורס בסין", אמר קווין ווייל, נשיא קבוצת ג'נרל מוטורס בסין. ביולי יצאה החברה מפשיטת רגל, שנמשכה 40 יום, בסיוע ממשלות ארה"ב וקנדה.



סך מכירות הרכב בסין עקפו בינואר לראשונה את המכירות בארה"ב, והפכו את סין לשוק הרכב הגדול בעולם, גם בזכות מאמצי בייג'ין לחזק את הביקוש המקומי. בין האמצעים שנקטה הממשלה: הורדת מיסים על מכוניות בעלות נפח מנוע קטן מ-1.6 ליטר, וסיבסוד כלי רכב הפועלים על אנרגיה חלופית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully