>> בית המשפט המחוזי אישר אתמול את העברת מניות טיב טעם המוחזקות בידי אנטר הולדינגס, הנמצאת בהקפאת הליכים (לשעבר בשליטת עמית ברגר), לחברת הארגז שבשליטת חגי שלום בתמורה ל-38 מיליון שקל. בנוסף, העמיד שלום הלוואת בעלים בסך 32 מיליון שקל לפירעון האג"ח של טיב טעם הקבוע ל-30 לנובמבר.
העברת המניות תעשה תוך שבעה ימים ולאחריה תחזיק הארגז בכ-38% מהון המניות של החברה. 40% ממניות החברה יוחזקו על ידי קובי טרייביטש, 5% בידי צחי ליפקא והשאר בידי הציבור.
בהתאם להסכם, לחגי שלום ניתנת האופציה לרכוש 6% נוספים מטריביטש וליפקא, בהתאם לחלקם היחסי. משרד עו"ד שטינמץ, הרינג, גורמן ליווה את חברת הארגז בעסקה.
קובי טרייביטש, המייסד ומבעלי טיב טעם, אמר לאחר אישור העסקה כי "חגי שלום ואני יוצאים היום לדרך משותפת עם עוצמות רבות שיובילו את טיב טעם למקומה הטבעי כמותג הפרימיום המוביל בשוק הקמעוני בישראל. חגי הוא לא רק שותף עסקי, הוא שותף לדרך ואני גאה ושמח על העובדה שהוא בחר להצטרף למשפחת טיב טעם ולקחת חלק מרכזי בעיצוב פניה של טיב טעם בעתיד הקרוב לבוא".
חגי שלום, יו"ר ובעל השליטה בהארגז מסר כי בעקבות החלטת בית המשפט כי "השלמת העסקה היום מאפשרת לקובי טרייביטש ולי להתפנות למשימה האמיתית והיא מימוש הפוטנציאל האדיר הטמון בטיב טעם. יכולותיו המצוינות של קובי בתחום החדשנות וחווית הלקוח בתחום הקמעוני הן מהמוערכות בענף. אנו נביא עמנו את הניסיון הניהולי, העומק הפיננסי ועוצמותינו בתחום הארגון, השיטות והאסטרטגיה. שילוב היכולות הוא המפתח להצלחתה של טיב טעם".
ביהמ"ש אישר העברת מניות טיב טעם להארגז
מאת עדי דברת-מזריץ
23.11.2009 / 7:02