וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת הסטארט אפ הישראלית סלריטס השלימה סבב גיוס הון פרטי בהיקף של מעל 20 מיליון דולר

בעז בבאי

27.12.2001 / 19:07

כך נודע ל-TheMarker; קרן ההון סיכון הישראלית פיטנגו הובילה את סבב הגיוס; סלריטס מפתחת טכנולוגיה חדשנית למפעילי סלולר, המאפשרת הקמת אתרים סלולריים וירטואליים על בסיס תשתית אופטית אלחוטית



חברת הסטארט אפ הישראלית סלריטס השלימה סבב גיוס הון פרטי בהיקף של מעל 20 מיליון דולר. קרן ההון סיכון הישראלית פיטנגו הובילה את סבב הגיוס - כך נודע ל-TheMarker.



כמו כן, השתתפו בגיוס 2 קרנות ההון סיכון האמריקאיות צ'רלס ריבר ורידג'וודס, 2 הקרנות הישראליות סטאר ופלטיניום, מקבוצת שרם פודים קלנר , וקרן אמריקאית נוספת ששמה לא נמסר.



סלריטס מפתחת טכנולוגיה חדשנית למפעילי סלולר, המאפשרת הקמת אתרים סלולריים וירטואליים על בסיס תשתית אופטית אלחוטית. הפתרון שמספקת החברה מאפשר למפעילים לחסוך בעלויות הקשורות לפיתוח והרחבה של רשת התקשורת הסלולרית.



החברה, שממוקמת ברמת גן ומעסיקה 34 עובדים, מנוהלת ע"י מיגאל סיזין, לשעבר מנכ"ל נורטל ישראל.



סלריטס, שפתחה לא מכבר משרד בניו ג'רסי שבארה"ב, חתמה לאחרונה על הסכם מסחרי עם מפעילת הסלולר הישראלית סלקום, והיא מנהלת מו"מ לגבי הסכמים מסחריים נוספים עם מפעילות סלולריות באירופה וארה"ב.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully