מנכ"ל hot, הרצל עוזר, יעביר עד מחר מועדים שבהם יוכלו נציגי העובדים לממש את זכותם להתארגנות, להיכנס למשרדי החברה ולהחתים עובדים על טפסי הצטרפות לוועד, זאת מבלי לפגוע במהלך העבודה התקין של החברה. כך סוכם היום במסגרת דיון מיוחד בנושא בוועדת העבודה והרווחה של הכנסת.
הדיון זומן אתמול לאחר פרסומים לפיהם עובדי hot ונציגי ועד העובדים שנבחר באחרונה התלוננו כי נעשים ניסיונות שונים למנוע מהם להחתים עוד עובדים על טפסי הצטרפות לועד.
אתמול מנעו מאבטחי hot את כניסת נציגי הסתדרות העובדים הלאומית למשרדי החברה, בין היתר ביקום, נתניה ואשדוד, והוציאו נציגים אחרים ממשרדי החברה בבאר שבע. נציגי ההסתדרות הגיעו לאתרי החברה כדי להחתים עובדים על טפסי הצטרפות לוועד העובדים שמוקם בחברה בימים אלה. למרות הניסיונות למנוע זאת, הוחתמו עד כה כ-700 עובדים. עוזר אמר במהלך הישיבה בכנסת כי אין לו שום כוונה למנוע מהעובדים לממש את זכותם לפי חוק.
מנכ"ל HOT יעביר עד מחר מועדים מוסכמים לכניסת נציגי ועד העובדים למשרדי החברה
עידו סולומון
8.12.2009 / 13:06