דן נדיב, מנכ"ל רשות הדואר מסיים היום את תפקידו, לאחר כשלוש שנים בתפקיד. פרישתו של נדיב מותירה את רשות הדואר ללא מנכ"ל. בתחילת החודש הוציא שופט בג"ץ, אליהו מצא, צו זמני, המונע את מינויו של איתן סולמי למנכ"ל רשות הדואר. בכך נענה בג"ץ לעתירה שהגיש רוני מסיקה, המשמש כחבר במועצת רשות הדואר מטעם העובדים.
מסיקה עתר נגד הניסיון למנות את פעיל הליכוד איתן סולמי לתפקיד מנכ"ל הרשות. לדבריו, יש למנות את המנכ"ל בהליך ראוי, שיכלול ועדה לבחירת מועמדים כנדרש על פי החוק. את מסיקה ייצגו עוה"ד אליאנה רובין-בלייר ושמעון שטיין.
מרשות הדואר נמסר בתגובה כרגע לא הוחלט על מינוי זמני לתפקיד מנכ"ל הרשות, ולכן התפקיד יישאר בתקופה הקרובה לא מאויש.
עם סיום תפקידו אמר נדיב, תא"ל במיל. ולשעבר קצין תחזוקה ראשי בצה"ל, כי על אף הקיפאון במשק תסיים רשות הדואר את שנת 2001 באיזון תקציבי לאחר שננקטו צעדי התייעלות וצמצום בהוצאות ושיתופי פעולה עסקיים עם המגזר הציבורי והפרטי.
ממחר אין מנכ"ל לרשות הדואר
עינב בן יהודה
31.12.2001 / 13:45
