וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הושלם המיזוג בין לומינט ל-MRV: כל בעל מניות בלומינט יקבל 0.43 מניה של MRV

גולן פרידנפלד

31.12.2001 / 14:44

פעילותה של לומינט תמוזג לתוך MRV, הנסחרת על פי שווי של 325 מילון דולר; מחירי המניות כיום משקפים יחס של 1 מניית לומינט תמורת 0.42 מניית MRV



חברת MRV (אם.אר.וי) והחברה הבת שלה, לומינט האמריקאית, השלימו את המיזוג ביניהן. על פי תנאי המיזוג, כל בעל מניית לומינט יקבל 0.43 מניה של MRV.



יצרנית הציוד האופטי לומינט הונפקה לפני כשנה בבורסת הנאסד"ק וגייסה כ-144 מיליון דולר על פי שווי של 1.9 מיליארד דולר. ב-MRV תיכננו לחלק לבעלי המניות שלהם את ההחזקה בלומינט, אולם תנאי השוק הקשים הביאו בסופו של דבר למיזוגה של לומינט אל תוך MRV הנסחרת על פי שווי שוק של 325 מיליון דולר.



MRV סיימה את הרבעון השלישי עם הכנסות של 51 מיליון דולר. יחד עם מכירותיה של לומינט הסתכם מחזור המכירות של MRV בכ-70 מליון דולר ברבעון השלישי. ההפסד הנקי, שהסתכם בכ-90 מיליון דולר, נבע בעיקר ממחיקות שביצעה החברה והוצאות חד פעמיות. ההערכות שסיפקה החברה לרבעון הרביעי צופות לחברה הממוזגת הכנסות של 71-77 מיליון דולר והפסד פרו-פורמה של 1-5 סנט למניה.


טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully