וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משפחת דיוויס מצרפת שותף לויטה-פרי הגליל - השלימה מכירת כ-7% ממניות ויטה ליוסי מנור בתמורה ל-1.5 מיליון דולר

אלי דניאל

2.1.2002 / 16:03

למנור אופציה להמיר הלוואה ע"ס 1.5 מיליון דולר לכ-7% נוספים ממניות ויטה; אופציה זו תהיה בתוקף עד לתום מאי 2002



משפחת דיוויס הבריטית, בעלת השליטה בחברת ויטה-פרי הגליל (לשעבר, קדם כימקלים), באמצעות I3 אינווסטמנטס, השלימה שלשום מכירה של כ-73.5 אלף מניות ויטה המהוות כ-7% מהון המניות שלה, לחברת יוסף מנור אחזקות (נמצאת בבעלות מלאה של יוסי מנור), וזאת בתמורה ל-1.5 מיליון דולר, עסקה המשקפת לויטה שווי שוק של כ-21.4 מיליון דולר, כ-190% מעל שוויה בבורסה.



ויטה הודיעה כבר לפני כארבעה חודשים על העסקה, אולם בשל העובדה כי מניות אלה היו משועבדות לבנק לאומי ולבנק דיסקונט, הושלמה העברת המניות רק כעת, לאחר ששני הבנקים הסכימו להסיר את השעבוד. בעקבות עסקה זו דוללו החזקותיה של I3 אינווסטמנטס בויטה לשיעור של כ-75.5% ממניותיה.



יצוין כי למנור אופציה להמיר הלוואה ע"ס 1.5 מיליון דולר אותה העניק ל-I3 אינווסטמנטס לכ-73.5 אלף מניות נוספות. אופציה זו שהוענקה למנור היא בתוקף החל מאתמול ועד לתום חודש מאי 2002.



בתחילת דצמבר 2001 הודיעה I3 כי היא העניקה לחברת צנה ניהול וייזום, אופציה לרכוש כ-20% מהון המניות של ויטה, וזאת כנגד הלוואה בהיקף של 18 מיליון שקל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully