ראש לשכת ההוצאה לפועל בתל אביב הוציא צו עיכוב יציאה מהארץ כנגד האלוף במיל' דורון רובין, לבקשת חברת שפר את אלי לוי שפתחה כנגד רובין תיק בלשכת ההוצל"פ, בגין חוב של כ-116 אלף שקל. חוב זה נוצר מצ'קים שנתן רובין אשר חוללו בגין סגירת החשבון שממנו נמשכו.
בבקשה דחופה שהגישה החברה כנגד רובין, באמצעות עו"ד ארנון גרפי, נטען כי רובין, המוגדר על ידה כאיש עסקים בינלאומי, עומד לפי מיטב ידיעתה לצאת את הארץ לתקופה ארוכה או לצמיתות, ו"בכוונתו להיעלם באחת המדינות בהן הוא מנהל את עסקיו".
המבקשת טוענת כי מראיון שהעניק רובין לעיתונות עולה שהוא נוהג לעתים קרובות לצאת לחו"ל לצורך עסקיו, וכי הוא יעניק ייעוץ בטחוני לחברת ג'נרל פיזיקס האמריקאית, המעניקה ייעוץ לממשלות ולגופים תעשייתיים.
המבקשת טוענת עוד כי מבדיקה שערכה בעניין נכסיו של רובין התברר שעל נכסי הנדל"ן שלו רובצים עיקולים ושיעבודים לטובת צדדים שלישיים, ביניהם בנקים ונושים שונים להם הוא חייב סכומי כסף רבים.
צו עיכוב יציאה מהארץ כנגד האלוף במיל' דורון רובין בגין חוב של 116 אלף שקל
אמיר הלמר
3.1.2002 / 18:18
החברה שביקשה להוציא את הצו טוענת כי "בכוונתו להיעלם באחת המדינות בהן הוא מנהל את עסקיו"