חברת ניסקו ממשיכה להעמיק את הקשר האסטרטגי שלה עם חברת TranSwitch האמריקאית. הפעם השתתפה החברה האמריקאית בגיוס האחרון שערכה בשבוע שעבר חברת הסטארט אפ אופטיקס נטוורקס, המפתחת מוליכים למחצה לתחום התקשורת האופטית המהירה. כך נודע ל-TheMarker.
אופטיקס נטוורקס, בה החזיקה ניסקו באופן ישיר ב-27% בדילול מלא, גייסה סכום של 5.6 מיליון דולר, לפי שווי של 31 מיליון דולר. בגיוס השתתפו גם קרן ההון סיכון ניורון, בה מחזיקה ניסקו בכ-21.5%, וקרנות הון סיכון אמריקאיות נוספות.
לדברי מנכ"ל ומייסד החברה, חיים משה, גיוס ההון בתקופה קשה זו של השוק מצביע על אמון המשקיעים בחברה ויאפשר לה להשלים את תהליך הפיתוח של משפחת הרכיבים הראשונה ולהציגם לשוק בתקופה הקרובה.
אופטיקס נטוורקס, שהוקמה ברבעון הראשון של שנת 2000, מספקת פתרונות בתחום ה-VLSI, המיועדים לשוק של תשתיות אופטיות רחבות פס, המאפשרות תמיכה ברשתות בעלות פס רחב בצורה גמישה.
אופטיקס נטוורקס של ניסקו גייסה 5.6 מיליון דולר לפי שווי של 31 מיליון דולר אחרי הכסף
אילן מוסנאים
6.1.2002 / 12:03
