וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

תל אביב: קומפיוג'ן מזנקת בכ-16.7% ביומה הראשון בת"א; אלביט מערכות מטפסת בכ-1.8%

אלי דניאל

7.1.2002 / 10:48

בעקבות השלמת עסקה בהיקף של למעלה מ-80 מיליון דולר; המעו"ף עולה בכ-0.1%; טבע עולה בכ-1.5%; מגמה מעורבת עם נטייה לעליות במניות קבוצת אי.די.בי; מחזור המסחר - 41 מיליון שקל;



המגמה החיובית בבורסה התל אביבית נבלמה במעט הבוקר, כאשר המדדים המובילים פתחו את היום בירידות שערים של עד 0.5%, וזאת בשל מימוש רווחים מצד המשקיעים, אשר השיגו בשבועיים האחרונים תשואות גבוהות. עם זאת, במחצית השעה האחרונה נמחקו ירידות השערים ומדד המעו"ף עולה כעת ב-0.14% לרמה של 484.38 נקודות, מדד ת"א 100 מוסיף 0.17% לרמה של 470.83 נקודות ומדד התל-טק 15 מוסיף 0.74% לרמה של 289.65 נקודות. מחזורי המסחר מסתכמים כעת בכ-41 מיליון שקל.



מניית אלביט מערכות עולה בכ-1.8% לאחר שהחברה דיווחה הבוקר על כניסתם לתוקף של מספר חוזים בהיקף כספי כולל של למעלה מ-80 מיליון דולר, עליהם חתמה לפני כ-5 חודשים עם ממשלת ברזיל וחברת אמבראייר, יצרנית מטוסי ה-ALX.



מניית טבע מרכזת את המחזור הגבוה בבורסה - 8.1 מיליון שקל - תוך שהיא עולה בכ-1.5%.



הכוכבת התורנית של יום המסחר היא מניית חברת הביוטכנולוגיה קומפיוג'ן, אשר החלה להיסחר היום בבורסה המקומית. מניית החברה מזנקת כעת בכ-16.7% תוך ריכוז מחזור של כ-357 אלף שקל.



במניות שני הבנקים הגדולים נרשמת כעת מגמה מעורבת, כאשר מניית פועלים עולה בכ-0.1% בעוד מניית לאומי משילה כ-0.7%.



מגמה מעורבת עם נטייה לעליות נרשמת במניות קבוצת אי.די.בי. מניית אי.די.בי אחזקות נסוגה בכ-0.7%, ואילו מניית כלל תעשיות מוסיפה כ-1%. מניית אי.די.בי פיתוח מטפסת בכ-0.4% ומניית דיסקונט השקעות מצפינה בכ-0.7%.



מניית קונצרן כור עולה בכ-0.7%, ואילו מניית החברה הבת מכתשים אגן נסחרת ללא שינוי בשערה.


טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully