וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ניוז קורפ מתחילה לגבות תשלום עבור תכני אינטרנט של העיתונים "טיימס" ו"סאנדיי טיימס"

ניו יורק טיימס

26.3.2010 / 20:42

בכך מצטרפים העיתונים ל"וול סטריט ג'ורנל", שאף הוא בבעלות רופרט מרדוק, שכבר גובה תשלום



ענקית המדיה ניוז קורפ שבבעלות רופרט מרדוק הודיעה היום כי תתחיל לגבות תשלום עבור גלישה לאתרי האינטרנט של העיתונים הלונדוניים "טיימס" ו"סאנדיי טיימס" החל מחודש יוני. החברה מתכננת להשיק בחודש מאי אתר אינטרנט חדש בשם טיימס אונליין, אשר יכלול את כל התוכן המקוון של שני העיתונים.



החל מחודש יוני, גולשים שמעוניינים לקרוא באינטרנט תוכן משני העיתונים יידרשו לשלם ליש"ט (1.48 דולר) ליום או שני ליש"ט עבור מנוי לשבוע. החברה תאפשר תקופת ניסיון חינם למנויים.



בעקבות ההחלטה, מצטרפים עיתוני "טיימס" למספר קטן, אך גדל, של אתרי חדשות שגובים תשלום עבור תוכן. כך למשל, אתרי העיתונים "וול סטריט ג'ורנל (הנמצא אף הוא בבעלות ניוז קורפ) ו"פייננשל טיימס" כבר גובים תשלום, והעיתון "ניו יורק טיימס" הודיע על כוונתו להתחיל לגבות תשלום עבור תוכן מקוון.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully