>> חודשיים לאחר ההשקה של סדרת wellness, מחזיק מותג הבית של סופר-פארם, לייף (life), בכ-20% ממכירות דגני הבוקר ברשת ובכ-10% ממכירות חטיפי הדגנים - כך נודע ל-themarker.
מדובר באחת ההשקות האסטרטגיות והמושקעות ביותר של לייף, מותג הבית של סופר-פארם, שבה הושקעו כ-3 מיליון שקלים. ההשקה לוותה בקמפיין שילוט חוצות, בעיתונות ובפעילות קד"מ מסיבית, שבמסגרתה הגיעו נציגים של לייף למקומות עבודה כמו משרדי אמדוקס, hot ובזק, וחילקו לעובדים ארוחת בוקר במתנה.
סדרת דגני הבוקר של לייף, המועשרת בסיבים תזונתיים, כוללת שלושה טעמים, כאשר הדגנים עם השוקולד תופסים 38% מהמכירות, דגנים עם פירות אדומים - 37%, ודגני הבוקר מחיטה מלאה - 25%.
בניגוד לשוק רשתות המזון, שבו מחזיקה תלמה בנתח השוק הגדול ביותר, בסופר-פארם הנתח של תלמה הוא 20% בלבד.
נסטלה, לעומת זאת, מחזיקה ב-41% מהמכירות בקטגוריית דגני הבוקר בסופר-פארם. זאת, מכיוון שבסופר-פארם משווקים בעיקר דגני בוקר ששייכים לתחום מוצרי הבריאות, ולא מוצרים כמו דגני כריות של תלמה. גם דגני הבוקר של חברת קלוגס זוכים מאותה סיבה לנתח גבוה יותר בסופר-פארם מאשר בכלל השוק, והם תופסים 20% מהמכירות ברשת.
חני לוטן תוריאל, מנהלת מותג לייף בסופר-פארם, מסרה כי "שלב ההשקה עבר בהצלחה והיתה נכונות גדולה להתנסות במוצרים. אנחנו רואים כי גם לאחר שסיימנו למכור במחיר היכרות, יש קנייה חוזרת וחיפוש אחר הדגנים של לייף".
מותג הבית של סופר-פארם: 20% ממכירות דגני הבוקר
מאת עדי דברת-מזריץ
1.4.2010 / 7:03
