וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מעל 70% ממשתמשי הבלקברי היו מחליפים אותו לסמארטפון אחר

סוכנויות הידיעות

1.4.2010 / 10:25

לעומת 92% מבעלי האייפון ו-87% מבעלי טלפון המבוסס על אנדרואיד שיישארו נאמנים למכשיר



מכשיר הבלקברי, הטלפון החכם של חברת ריסרץ' אין מושן (rim), פחות "כיפי" מכמה מהמכשירים המתחרים, והמשתמשים בו שוקלים "לערוק" לטלפונים חכמים אחרים - כך דיווח אתר האינטרנט מרקטווץ', לפי סקר של חברת המחקר קראוד סיינס.



לפי הסקר, משתמשי הבלקברי מאמינים כי לסמארטפון חסר "גורם הכיף" ומסך מגע. חברת קראוד סיינס דיווחה כי משתמשי הבלקברי צפויים יותר לערוק לסמארטפונים של המתחרים מאשר משתמשי אייפון או אנדרואיד. 39% מהנשאלים אמרו שקרוב לוודאי היו מחליפים את המכשיר לאייפון. שליש מהנשאלים אמרו שהיו רוכשים טלפון בעל מערכת ההפעלה אנדרואיד.



92% מבעלי מכשירי האייפון שהשתתפו בסקר הודיעו כי יישארו נאמנים למכשירי אפל, ואילו 87% מבעלי מכשירי אנדרואיד אמרו כי יישארו נאמנים לגוגל.



חרף העובדה שנתח השוק של הבלקברי גדול מנתח השוק של האייפון, 42% ו-25% בהתאמה, מכירות הטלפון הסלולרי של rim התחילו לרדת. חברת קומסקור הודיעה כי נתח השוק של rim ירדו ב-1% ברבעון הרביעי של 2009 לעומת הרבעון השלישי בעוד מכירות האייפון עלו ב-1.2%. חברת המחקר העריכה כי מכירות האייפון יהיו גדולות משל rim עד לבפברואר 2012.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully