וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בורסות אסיה בשיא של 11 חודשים; טוקיו עלתה ב-0.5%

נעם רודה

2.4.2010 / 9:05

מגזר הטכנולוגיה מוביל את העליות; היטאצ'י מזנקת ב-5.4%



בורסות אסיה מטפסות לשיא של 11 חודשים עקב העליות אתמול בוול סטריט והיחלשות הין לשפל של שבעה חודשים מול הדולר, על רקע האופטימיות כי הצמיחה הכלכלית ביפן ובארה"ב, שני השווקים הגדולים בעולם, תתאושש. בורסת טוקיו עלתה ב-0.5%, בורסות שנחאי וסיאול הוסיפו 0.2%. בורסות אוסטרליה, הונג קונג וסינגפור סגורות לרגל חג שישי הטוב.



מגזר הטכנולוגיה מוביל את העליות. מניית היטאצ'י עולה ב-5.4%, מניית טושיבה מוסיפה 0.8% ומניית שארפ הוסיפה 2.1%. גם במגזר הרכב נרשמות עליות: מניית מזדה מוסיפה 0.8%, מניית טויוטה מוסיפה 1.2%.



ביפן, העדויות להתאוששות בהובלת מגזר הייצוא עשויות להביא את הבנק המרכזי לבצע הערכה מחודשת לכלכלה השנייה בעולם בשבוע הבא. דו"ח התעסוקה בארה"ב שיתפרסם מאוחר יותר היום צפוי להראות על עלייה במספר המועסקים במשק האמריקאי, זאת הפעם השנייה בלבד ב-27 החודשים האחרונים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully