וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסח עמוס בכבישים: 7,795 קריאות חילוץ לשגריר במהלך החג

דניאל שמיל

7.4.2010 / 14:40

ביום הראשון של חול המועד (1 באפריל) התקבלו 1,373 קריאות, עלייה של 90% לעומת השנה שעברה



הישראלים שיצאו לבלות ולטייל בפסח, נסעו מאות קילומטרים, ובמוקד חברת שירותי הדרך "שגריר", התקבלו במהלך החג 7,795 קריאות לחילוץ כלי רכב. מדובר בעלייה של 1% לעומת פסח אשתקד. עם זאת, בחלוקה לפי ימי החג, חלה עלייה ניכרת בכמות הקריאות אחרי הסדר.



ב-1 באפריל (ה'), התקבלו 1,373 קריאות, עלייה של 90% לעומת השנה שעברה. הסיבה לכך היא פיזור הימים בחג: חול המועד כלל הפעם את יום שבת, כך שמשפחות דתיות יכלו לטייל רק במספר מצומצם של ימים. ואכן על פי הנתונים, בימים שישי ושבת חלה ירידה של 46% במספר הקריאות בהשוואה לימי החג המקבילים בשנה שעברה.







תקלות חשמל ואלקטרוניקה היו הסיבה השכיחה ביותר לתקלות (39.6% מכלל הקריאות), אחריהן תקלות במנוע (16.6%) ובמערכת הקירור (15.7%). נקר בגלגל הביא ל-176 קריאות (2.3%) ותקלות בבלמים ל-83 קריאות (1.1%).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully