וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עובדי ההוצאה לפועל פתחו בשביתת פתע ברוב חלקי הארץ

חיים ביאור

11.4.2010 / 11:44

עילת השביתה היא דרישת ההנהלה מהעובדים לאייש את מוקד פניות הציבור שכן תם החוזה עם שהחברה המתפעלת אותו



עובדי רשות האכיפה והגבייה (ההוצאה לפועל) פתחו הבוקר בשביתת פתע הכוללת את מחוזות המרכז, תל אביב וירושלים. העובדים אינם מקבלים קהל בלשכות באזורים אלה.



יו"ר ועד עובדי רשות האכיפה והגבייה אלי אלבז, אמר שעילת השביתה היא דרישת ההנהלה כי העובדים יאיישו את מוקד פניות הציבור. מוקד זה, המשיב לכל שאלות הפונים קרס לפני ימים אחדים לאחר שהחברה החיצונית המתפעלת אותו סיימה את עבודתה בו, בעוד שהזכיינית החדשה טרם החלה להפעיל את המוקד.



יצויין שהשביתה לא אושרה על ידי הסתדרות המדינה ולא ברור לפיכך, כמה זמן היא תימשך. ברקע הדברים עומד סכסוך עבודה ברשות האכיפה והגבייה, במסגרתו העובדים דורשים לקבל מענק חד פעמי בסך 30 אלף שקל לכל אחד מהם (ובסך הכל 1.6 מיליון שקל). העילה לדרישה היא פיצוי על השינוי המבני שנעשה ברשות, במסגרתו אוחדו לשכות באזורים שונים בארץ במטרה לייעל את העבודה ולחסוך בהוצאות.



דוברת רשות האכיפה והגבייה אמרה בתגובה: "השביתה לא תואמה עימנו והיא מיותרת. אנו מצרים על החלטתו של יו"ר הוועד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully