וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

למרות תשקיף ההנפקה שאושר - מחריפים העיצומים בנמל אשדוד: 15 אניות מעוכבות בכניסה

אבי בר-אלי

12.4.2010 / 18:46

יו"ר ועד העובדים בנמל: התשקיף לא אושר על דעת העובדים



ההנפקה הקרבה של מניות חברת נמל אשדוד לא מרשימה כמה מבין 11 הוועדים בנמל. בשעות האחרונות מעוכבות מ-15 אניות בכניסה לנמל. זאת, בעקבות החרפת העיצומים של עובדי הנמל – בנוסף לעיצומים של הנתבים הנמשכים מזה כחודש.



אתמול פורסם ב-themarker כי טיוטת התשקיף של חברת נמל אשדוד לקראת הנפקת 15% ממניותיה אושרה ביום חמישי בלילה בתום דיון ממושך בדירקטוריון החברה. הטיוטה שוגרה ביום שישי לרשות ניירות ערך, ובממשלה קיוו כי זו תאושר בהקדם על מנת לאפשר את היציאה להנפקה עד סוף חודש מאי.



ואולם, בשיחה עם אתר "המטען" אמר היום יו"ר ועד העובדים בנמל, אלון חסן, כי התשקיף לא אושר על דעת העובדים. זאת, למרות שהנציגות העובדים היתה מעורבת בגיבושו.



גורמים בתעשייה המקומית הביעו היום זעם לאור המתרחש בנמל, והזהירו מפני נזקים כספיים עצומים.



יו"ר מועצת המובילים והמסיעים, גבי בן הרוש, אמר כי הנהלת המועצה שוקלת השבתת מגן של נמל אשדוד, זאת עקב הנזקים הכספיים הרבים הנגרמים לחברות התובלה, לנהגים וללקוחות הסופיים של חברת נמל אשדוד, וקרא לשר התחבורה להתערב בנעשה בנמל.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully