וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דב לאוטמן: למה כל השילוט בכנס בערבית בלבד?

אורה קורן

13.4.2010 / 11:40

"לא צריך לתת לזה משמעויות שאינן", אמר באסל רטאס, יוזם הכנס ובעלי המגזין הכלכלי "מאלכום"



הוועידה הכלכלית הערבית הראשונה נפתחה היום בצל חששות במיגזר העסקי הישראלי מנסיון התבדלות של מיגזר העסקים הפלסטיני והתחברות למיגזר העסקי בשטחים כתחליף לשילובו במיגזר העסקי היהודי. דב לאוטמן שאל בדאגה לפני תחילת הדיונים, למה כל השילוט בוועידה היה בערבית בלבד. גם שילוט הדרך שכיוון למקום הארוע היה בערבית בלבד.



"לא צריך לתת לזה משמעויות שאינן", אמר באסל רטאס, יוזם הכנס ובעלי המגזין הכלכלי מאלכום. "אנחנו רוצים לקדם ככל שניתן שתוף פעולה עם הכלכלה הישראלית, הפלסטינית והעולמית", הוסיף.



הכנס נועד לפתח דיון סביב אופקי החברה והכלכלה הערבית. "אנחנו מדברים בשפה אחת, שפת הכלכלה מתוך מבט למיגזר הפרטי הערבי. אין כלכלה בלי שותפות ואנחנו מאמינים בשותפות בפנים בין הכלכלה הערבית לישראלית ובחוץ עם הפלשתינית והעולם הערבי", אמר רטאס.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully