וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השופטת במשפט גולדמן סאקס - זו שגזרה על מנכ"ל וורלדקום 25 שנות מאסר בגין הונאה

סוכנויות הידיעות

19.4.2010 / 17:06

השופטת ברברה ג'ונס, אשר כתובעת נלחמה במאפיה, סיימה את משפט וורלדקום תוך 8 שבועות



ברברה ג'ונס, השופטת במשפט ההונאה של חברת הטלקום וורלדקום אשר גזרה על מנכ"ל החברה, ברנרד אברס, עונש של 25 שנות מאסר, תהיה השופטת במשפט ההונאה של בנק ההשקעות גולדמן סאקס.



במהלך 15 שנותיה כשופטת, רכשה לעצמה ג'ונס שם של שופטת חכמה, רגועה, ולעיתים אף מבודחת, דיווחה סוכנות הידיעות דאו ג'ונס. השופטת זכתה לשבחים רבים על האופן שבו ניהלה את משפט וורלדקום, למרות הררי הראיות ואין ספור העדויות שהציגו שני הצדדים במשפט.



ג'ונס הקציבה בזמנו שמונה שבועות למשפט וורלדקום, ואמנם עמדה בלוח הזמנים שקבעה. לפי ההערכות, ג'ונס צפויה לנהל באותה מידה של יעילות את משפט ההונאה של גולדמן בעקבות האישומים שהגישה נגד הבנק רשות ני"ע בארה"ב (sec).



בטרם החלה לשמש כשופטת, במהלך שנות ה-70 וה-80, שימשה ג'ונס כסגנית התובע הכללי של מנהטן, ובמסגרת תפקידה זה הובילה תביעות נרחבות נגד המאפיה בניו יורק.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully