וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מבטח שמיר לא הציגה בדו"חות את ההשקעה בתנובה על פי שוויה ההוגן - ועלולה להיות מושעית מהמסחר

יורם גביזון

22.4.2010 / 18:44

9 חברות נוספות שלא פרסמו דו"חות במועד, בהן אלרן נדל"ן, עלולות להיות מושעות ממסחר



הבורסה לניירות ערך הודיעה כי היא עלולה להשעות את המסחר במניות של 10 חברות החל ב-3 במאי 2010, בשל אי פרסום דו"חות כספיים במועד.



השעיית המסחר תיעשה בהתאם לחלק הרביעי בתקנון הבורסה שמתיחס לחברה שלא פרסמה דו"חות כספיים במועד, אם חלף חודש מהמועד שבו היה עליה לפרסם דוחות כספיים. רשימת החברות כוללת את אלרן נדל"ן שבשליטת בני משפחת דנקנר, אנטר הולדינגס, אנגל אירופה, אנגל משאבים, גלובליקום טרייד, לנדמארק גרופ, לגנא הולידינגס, קבלנים ושפיר פרוייקטים.

החברה העשירית ברשימה, חברת מבטח שמיר שבשליטת איש העסקים מאיר שמיר, עלולה להיות מושעה מהמסחר למרות שפרסמה במועד את הדו"חות. הבורסה מקבלת בכך את עמדתה של רשות ניירות ערך שפסלה את הדו"חות הכספים של מבטח שמיר משום שההשקעה של החברה בחברת תנובה (20.7%) לא הוצגה על פי שוויה ההוגן אלא על פי עלות ההשקעה ומכיון שמבטח שמיר טרם נענתה לדרישה לצרף את הדו"חות הכספים של חברת תנובה ושל החברה המשותפת לחברת אייפקס ולחברת מבטח שמיר ששולטת בתנובה (77%).

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully