וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"אווטאר" שובר שיאים גם ב-DVD: ארבעה מיליון נמכרו ביום הראשון

סוכנויות הידיעות

23.4.2010 / 21:40

למעלה ממחצית המלאי נמכר אתמול עם הגעתם של דיסקים בפורמט בלו-ריי ו-DVD למדפי החנויות בארה"ב



למעלה מארבעה מיליון דיסקים בפורמט בלו-ריי ו-dvd של הסרט "אווטאר" נמכרו אתמול ביום הראשון להגעתו למדפי החנויות בארה"ב, למרות שהגירסאות המופצות אינן בתלת-מימד. קצב המכירות של היום הראשון, החזק ביותר של סרט השנה בשוק הוידיאו הביתי, מבשר ככל הנראה על כך ש"אווטאר" יהיה הסרט הנמכר ביותר השנה במונחי דיסקים.



1.5 מיליון דיסקים בפורמט בלו-ריי של "אווטאר" שנמכרו ביום הראשון, ניפצו את השיא הקודם של מכירות היום הראשון בו החזיק הסרט "האביר השחור" אשר נמכר ב-600 אלף עותקים ביומו הראשון בחנויות בשנת 2008.



אולפני הקולנוע פוקס, שבבעלות ענקית המדיה ניוז קורפ של רופרט מרדוק, מסרה כי הקמעונאיות שמשווקות את הסרט מכרו למעלה ממחצית המלאי אתמול.



"אווטאר", בבימויו של ג'יימס קמרון, הופק בהשקעה של מאות מיליוני דולרים, ולפני מספר חודשים הוכתר כשובר הקופות המצליח של כל הזמנים, עם הכנסות של יותר מ-2.5 מיליארד דולר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully