משרד התחבורה שלח הבוקר 30 אלף הזמנות לבעלי מכוניות ישנות (משנת 1990 ומטה), לבוא ולגרוט את רכבם. תמורת המכונית שתהפוך לגרוטאה יקבלו בעל המכוניות 3,000 שקל.
עם זאת, המכונית הנגרטת חייבת להיות בעלת רישיון רכב, כלומר, כזו שעברה טסט, ונחוץ גם ביטוח חובה כדי להביאה בנסיעה למגרש הגריטה. כיום, פועלים חמישה מגרשי גריטה - באשדוד, פתח תקווה, קריית אתא, ירושלים וחצור הגלילית. המגרש באשדוד פעיל כארבעה חודשים, ולפני חודשיים הצטרפו אליו המגרשים הנוספים.
"ההזמנה האישית שנשלחה לבעלי הרכב היא חלק מהאצת התוכנית של משרדי התחבורה והגנת הסביבה להוריד מהכבישים מכוניות ישנות, הבטוחות פחות לנסיעה, וגורמות לזיהום אויר", אמר כץ.
מאז יצאה לדרך תוכנית הגריטה של כלי רכב ישנים לפני כארבעה חודשים נגרטו כ-3,500 מכוניות בנות עשרים שנה ויותר. מדובר ביותר מ-10% מכלי הרכב הנכללים בתוכנית הגריטה הממשלתית.
משרד התחבורה שילם עד כה לבעלי רכב אלה כ- 10 מיליון שקל. ניתן גם לגרוט מכוניות בנות 15 שנה ויותר, שהורדו מהכביש על ידי ניידות הבטיחות של משרד התחבורה.
השר כץ אמר כי "ההזמנה האישית שנשלחה לבעלי הרכב היא חלק מהאצת התוכנית של משרדי התחבורה והגנת הסביבה להוריד מהכבישים מכוניות ישנות, הבטוחות פחות לנסיעה, וגורמות לזיהום אויר".
נתוני הגריטה משקפים את מצעדי המכירות של לפני 20 שנה 35% מהמכוניות שנגרטו הן מתוצרת סובארו, שאחריה מיצובישי (10%) ודייהטסו (8%). קצב הגריטה עומד על כ-40 מכוניות ביום בממוצע.
משרד התחבורה לבעלי מכוניות שיוצרו לפני 1990: בואו לגרוט את כלי הרכב תמורת 3,000 שקל
דניאל שמיל
27.4.2010 / 14:38