וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חברת אופן רייטינגס האמריקאית רכשה את הסטארט אפ הישראלי טריידאפקט

צורי דאר

9.1.2002 / 18:39

2 החברות עוסקות בפיתוח פתרונות ניהול אספקה לארגונים; בין המשקיעים בטריידאפקט: הקרנות סנרייז ואקסיד



חברת אופן רייטינגס האמריקאית (Open Ratings), העוסקת בפיתוח פתרונות תוכנה לניהול אספקה לארגונים, הודיעה אתמול על רכישתו של הסטארט אפ הישראלי טריידאפקט (Tradeffect). המיזוג בין החברות נעשה לאור תחומי העיסוק החופפים והמשבר בענף ההיי-טק שהקשה על החברות לגייס כספים להמשך פעילותן.



במסגרת המיזוג יועברו נכסי הקניין הרוחני של טריידאפקט לאופן רייטינגס ובכללם מוצר הדגל שלה - IMPACT. בנוסף, יהפוך מרכז הפיתוח של טריידאפקט בהרצליה לשלוחתה של אופן רייטינגס בישראל. פרטים נוספים לא נמסרו.



פתרון IMPACT הינו פלטפורמת תוכנה הנועדה לייעול של רכש מורכב בארגונים גדול. IMPACT מטפלת בין השאר בעבודה מול ספקים, ניהול הידע בתהליך הרכש, הגדרת חוקים וניהול מוצרים.



טריידאפקט הוקמה באוקטובר 1999. בחברה השקיעו קרנות ההון סיכון סנרייז ואקסיד ומשקיעים פרטיים. החברה מעסיקה כיום 18 עובדים במרכז פיתוח בהרצליה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully