טכנולוגיות הודיעה היום כי חתמה על הסכם עם חברת התקשורת האמריקאית 8x8, לפיו תשמש התוכנה של מובייל מקס להפניית שיחות סלולאריות לרשת ה-voip. תמורת התאמת התוכנה, ישולמו למובייל מקס 535 אלף שקל, וכן תשלום המבוסס על הכנסות 8x8 מהשימוש בתוכנה.
רשת ה-voip משמעה שימוש ברשת האינטרנט, במקום ברשתות סלולאריות, לביצוע שיחות טלפון באמצעות מכשירים ייעודיים. מובייל מקס מפתחת פתרון של תקשורת אחידה למכשירים סלולאריים המאפשר שימוש בטכנולוגיה זו מן המכשיר. 8x8 הינה ספקית voip שתפיץ את שירותה ללקוחות מפעיל סלולארי אמריקאי. זוהי עסקה ראשונה לחברה מול מפעיל סלולארי.
מובייל מקס היא חברה ישראלית ציבורית, אשר הוקמה ב-2004 על ידי רענן כהן, המשמש כמנכ"ל החברה שהונפקה ב-2007 בבורסה. החברה מתמקדת בפיתוח, ייצור ושיווק של תוכנה המאפשרת שיחות בינלאומיות מוזלות באמצעות טלפונים סלולאריים. עם לקוחותיה, נמנים מפעילי שיחות בינלאומיות ומפעילי שיחות מבוססות ip, בהן ריילינס ההודית ו-8x8 האמריקאית.
8x8 האמריקאית תשתמש בתוכנה של מובייל מקס להפניית שיחות סלולריות מהאינטרנט - VoIP
ליאור זנו
6.6.2010 / 12:26